Hopp til hovedinnhold
Vy logo

Ny innloggingsløsning på vy.no og i Vy-appen

Publisert 31. august 2026 kl. 09:05

Vi bytter til en ny og sikrere innloggingsløsning, og for å beholde tilgangen til profilen din, trenger du bare å gjøre én ting: logge inn på nytt innen 1. oktober.

Kvinne med grønn jakke som ser på mobilen sin
Foto: Anton Soggiu/Vy

Hva skjer hvis jeg ikke logger inn på nytt?

Du blir automatisk logget ut av appen og vy.no 1. oktober. Profilen, billettene og informasjonen din blir ikke slettet, men du må logge inn på nytt før du kan bruke tjenestene våre igjen.

Økt sikkerhet for passord

For å ivareta sikkerheten har vi innført nye krav til passord ved innlogging med e-post. Det nåværende passordet ditt vil fortsatt fungere dersom det

  • er minst 8 tegn langt
  • inneholder minst ett tall og ett spesialtegn
  • inneholder både små og store bokstaver

Hvis passordet ditt ikke oppfyller disse kravene, vil du bli bedt om å opprette et nytt. Logger du inn med Vipps, Google eller Apple, trenger du ikke å tenke på dette.

Nytt: flere måter å logge inn på

I tillegg til e-post og Vipps kan du nå også bruke Google eller Apple. Men husk at Vy-profilen din er knyttet til e-postadressen din.

  • Logger du inn med Vipps, Google eller Apple, blir du logget inn med e-postadressen til den kontoen.
  • Hvis den e-postadressen er en annen enn den du har brukt hos Vy, opprettes en ny og tom profil.
  • Logger du inn med feil e-postadresse, logger du bare ut og inn igjen med riktig e-postadresse.

Merk: Apples «Skjul e-postadressen min» gir en unik e-postadresse som mest sannsynlig ikke er knyttet til Vy-profilen du har fra før.

Sjekk at du har tilgang til e-postadressen din

Blir du logget ut 1. oktober og du har glemt passordet, sender vi tilbakestillingen («Glemt passord») til e-postadressen som er registrert på Vy-profilen din. Har du ikke lenger tilgang til den, bør du endre adressen nå, mens du er innlogget.

Ofte stilte spørsmål